Hier schoof De Zeisterkrant in 2023 aan voor een recensie

zeisterkrant recensies 2023

In 2023 schoof De Zeisterkrant weer meermaals aan bij verschillende locaties in Zeist en omstreken. Zo proefden we de sfeer én de gerechten bij de Jonckheer, maar lieten we ook maaltijden thuisbezorgen door Pandarve bij je Thuis. Een overzicht van 2023, met onze ongezouten mening.

Pandarve Zeist: “Heerlijk bruin eetcafé”

spareribs pandarve zeist

Onze conclusie: “Ons bezoek aan Pandarve hebben we als zeer fijn ervaren. De bediening was vriendelijk, de gerechten kwamen op tijd en niet te snel en het eten was om je vingers bij af te likken. Dat laatste kon: spareribs eet je bij Pandarve lekker met je handen als je dat wil, terwijl iemand tegenover je culinair geniet van een luxueus opgemaakt bord. Bij Pandarve kun je bourgondisch genieten met een luxe tintje. Hier schuiven we zeker nog een keertje aan.”

Lees de hele recensie.
De Jonckheer Zeist: “Gastvrij, gezellig én lekker”

boa bun de jonckheer zeist

Onze conclusie: “Wil je lekker smullen van gerechten die net ietsjes bijzonderder zijn? Dan kun je prima terecht bij eetcafé De Jonckheer in Zeist. Ook op een doordeweekse dag, waarbij het wat minder druk is, is er alsnog een gezellig sfeertje te proeven in het restaurant. Heb je trek? Dan is het slim om te kiezen voor een gangen diner: je kunt dan meer eten voor minder geld. De nieuwe kaart is gevuld met lekkere gerechten. Het is de moeite waard om hier zelf een keertje aan te schuiven.”

Lees de hele recensie.

Fort de Gagel (Utrecht): “Bourgondisch genieten op een unieke locatie”

hamburger gagelburger fort de gagel

Onze conclusie: “Ons bezoek aan Fort De Gagel is zeer positief bevallen. De locatie is uniek en zorgt voor een bijzondere sfeer. Het eten is heerlijk: hou er rekening mee dat de porties enorm zijn. Kijken we naar de prijs dan is dat niet mis: 19 euro voor een hamburger is een hoop geld. Maar, je krijgt veel en goeds en onderaan de streep is eten op een locatie als deze ook wel wat waard.”
Lees de hele recensie.

Pandarve bij je Thuis: “Bourgondisch uiteten aan de keukentafel”

pandarve bij je thuis recensie

Onze conclusie: “De vorige recensie van Eetcafé Pandarve eindigde ik met “Bij Pandarve kun je bourgondisch genieten met een luxe tintje“. Deze ervaring met Pandarve bij je Thuis komt nagenoeg overeen, alleen dat de restaurantbeleving ontbreekt. Heb je zin in een flinke maaltijd van goede kwaliteit, maar heb je geen zin om de deur uit te gaan? Dan is het zeker de moeite waard om eens de klassieke spareribs van Pandarve bij je Thuis te bestellen!”

Lees de hele recensie.
Recensie suggestie voor 2024? Tip ons!

Is er een restaurant of afhaallocatie in Zeist en omstreken waar wij onze tanden in moeten zetten? Laat het ons weten en wie weet schuift één van onze recensenten onverwachts in het nieuwe jaar aan. Tip de redactie.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?