Fletcher Hotels neemt Oud London over en exploitatie van Slot Zeist

slot zeist

Ook de exploitatie van Slot Zeist wordt overgenomen door Fletcher © De Zeisterkrant

Per 1 februari 2024 valt Oud London onder de Fletcher vlag. Het hotel zal verder gaan onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Oud London. Ook de exploitatie van Slot Zeist en Grand Café Zeister Bosrust worden overgenomen. Flechter laat weten vastbesloten te zijn om de aanwezigheid in het hart van Zeist te versterken en de vertrouwde kwaliteit voort te zetten.

We zijn zeer enthousiast over deze overname en kijken ernaar uit om Hotel-Restaurant Oud London met het team te verwelkomen. We willen onze gasten blijven verrassen en hen een onvergetelijke ervaring bieden. Het hotel, de geweldige ambiance, de veelzijdige mogelijkheden en prachtige omgeving garanderen dit”, meldt Ben de Ruijter, Director of Operations bij Fletcher Hotels.
ZIE OOK:
Slot van Sinterklaas 2023 in Zeist: “Na twee jaar terug van weggeweest!”

Ook de exploitatie van Slot Zeist en Grand CafĂ© Zeister Bosrust wordt overgenomen van de 80-jarige Nico Bakker. Bakker nam op zijn beurt in 1973 het hotel van zijn vader over. Hij laat weten blij te zijn met de overname: “Ik heb met hart en ziel gewerkt aan de groei en kwaliteit van Oud London en de andere bedrijven die ik heb opgericht. Ik vind het ook erg belangrijk dat een succesvolle toekomst van de overgenomen bedrijven en de werkgelegenheid is geborgd door Fletcher. Het voelt als stoppen op het hoogtepunt en ben dankbaar voor hetgeen dat ik heb kunnen doen als ondernemer in Zeist en omstreken. Restaurant Hermitage (Zeist), Golfbaan Sluispolder (Alkmaar) en Grand Bar & Brasserie Marie (Utrecht) zijn niet verkocht en daar gaan wij dus met volle energie mee door“, aldus Bakker.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?