Slotstad RTV komt met een televisieserie over geldzorgen in de regio

televisieserie rtv slotslad geldzorgen

© Via Slotstad RTV

Slotstad RTV werkt samen met TV producent Delta Film uit Zeist aan een televisieserie over mensen met geldzorgen in de regio. In de serie wordt ingezoomd op de persoonlijke verhalen van inwoners en hulpverleners. De serie wordt vanaf februari 2024 uitgezonden op lokale en regionale zenders.

Om het onderbelichte verhaal van de inwoners die moeite hebben om rond te komen te belichten gaan we in zes afleveringen op zoek bij ervaringsdeskundigen en organisaties die mensen helpen met deze situatie“, meldt Marit Donker in een teaser op YouTube.
Tekst gaat door onder de video.

De makers van de televisieserie volgen mensen die te maken hebben of te maken hebben gehad met geldzorgen. Hier moet volgens de makers gedacht worden aan mensen met extra hoge geldzorgen, hoge energiekosten, AOW-ers met een klein pensioen en mensen met een minimum inkomen uit werk.

ZIE OOK:
Duurzame kerstbomen weer te bestellen bij dorpsboerderij De Brink

Armoede is √©√©n van de belangrijkste maatschappelijke vraagstukken op dit moment. Als omroep vinden wij het belangrijk dat alle inwoners goed ge√Įnformeerd worden over wat er speelt“, aldus Ingrid van Maarschalkerweerd, voorzitter van Slotstad RTV.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?