Alcoholvrije bieren proeven bij Zero Zer0.0: “Verrassend lekker”

zero zer0.0 ervaring

© De Zeisterkrant

Wie over de 1e Hogeweg in Zeist wandelde tijdens The Passion heeft hem waarschijnlijk wel zien staan: het kraampje voor de Koffietafel van Zero Zer0.0, de nieuwe alcoholvrije slijterij van Zeist. De Zeisterkrant bestelde een aantal alcoholvrije biertjes om ze eens te proeven.

Met The Passion in het avondprogramma komt een lekker drankje niet verkeerd uit. We besluiten om twee alcholvrije versnaperingen te proeven: vandeStreek Bumper en vandeStreek Fun House.
De vandeStreek Bumper is een alcholvrij blond bier. Het biertje heeft een verfrissende smaak; ideaal nu het zonnetje weer vaker tevoorschijn komt. We zijn onder de indruk van hoe dicht de smaak bij een normaal blond biertje komt.

Tijd voor het tweede alcoholvrije drankje: vandeStreek Fun House, een NEIPA, afgekort voor New England IPA. Na een slokje komen de heerlijke hopsmaken naar boven. In tegenstelling tot het blond biertje is deze wat minder fris; eerder wat romiger. Ook een heerlijk alcoholvrij alternatief voor een normale IPA.

ZIE OOK:
Zeistenaren lanceren ‚Äėalcoholvrije slijterij‚Äô: Zero Zer0.0

Kortom: wij zijn onder de indruk. Met name hoe dicht de smaken bij ‘normale’ bieren tegenwoordig komen. Zelf proeven? De alcoholvrije drankjes zijn binnenkort beschikbaar in de webshop van Zero Zer0.0.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?