Zeistenaren lanceren ‘alcoholvrije slijterij’: Zero Zer0.0

zero zeroo zeisternaren

© Via Zero Zer0.0

Samen met twee vrienden is de eigenaar van De Koffietafel een alcoholvrije slijterij begonnen: Zero Zer0.0. Het idee voor de slijterij is ontstaan vanuit de passie voor alcoholvrije drank. De website van de nieuwe slijterij is vanaf vandaag live.

De oprichters van Zero Zer0.0 zijn oude vrienden, die elkaar weer terugvonden met een gedeelde passie: alcoholvrije dranken. “Nadat we in onze studententijd voldoende alcoholische versnaperingen hadden genoten, gingen we elks ons eigen pad en scheidden onze wegen. Enkele jaartjes ouder (en wijzer) vonden we elkaar weer in een gedeelde passie die zich in de afgelopen jaren had ontvouwd, de alcoholvrije drank! We haalden de banden aan (en de mooie oude verhalen natuurlijk) en startten onze ontdekkingsreis“, is te lezen op de website van de alcholvrije slijterij.
Zero Zer0.0 is naar eigen zeggen een plek waar iedereen geholpen kan worden bij de zoektocht naar een lekker non-alcoholisch drankje. “Want of je nu met je vrienden in de kroeg staat, op de vrijmibo van werk, op de verjaardag van je geliefden of gewoon op die doordeweekse avond, je verdient áltijd een smaakvolle non-alcoholische drank!“.

Mobiele bar

Naast een webshop is het ook mogelijk om een mobiele bar met alcoholvrije versnaperingen te huren. “Met onze mobiele bar serveren we niet enkel drankjes, maar creëren we een volledige alcoholvrije ervaring. Van sprankelende mocktails tot complexe non-alcoholische wijnen, we bieden een menu dat even divers als verfijnd is“.

De website van Zero Zer0.0 is vanaf vandaag te bezoeken. Of er uiteindelijk ook een fysieke slijterij in de winkelstraten van Zeist komt? “Hopelijk op zeer korte termijn!” meldt een van de eigenaren enthousiast aan deze krant.
Winactie

Om de lancering van de website te vieren komt Zero Zer0.0 met een winactie. De slijterij geeft 5 keer een ‘bubbels-proefpakket’ weg; een pakket dat bestaat uit drie alcoholvrije dranken. Om kans te maken op zo’n pakket dient men Zero Zer0.0 te volgen, het bericht te liken en iemand te taggen die zo’n pakket verdient.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?