Zeistenaar opent binnenkort een luchtkussenpark in de gemeente Houten

bounce valley houten

Bounce Valley Houten is een luchtkussenpark van zo’n 2000 vierkante meter © Via R. Schipper

Rutger Schipper, geboren en getogen in Zeist, opent binnenkort samen met Mees van Dam een nieuwe locatie van Bounce Valley, een springkussenpark voor volwassenen en kinderen. Het park vol met luchtkussens van bijna 2.000 vierkante meter opent rond de kerstvakantie in de gemeente Houten.

Bounce Valley is een groot springkussenpark met verschillende obstakels. Het luchtkussenpark is geschikt voor alle leeftijden. Zo komen er speciale avonden voor bezoekers vanaf 16 jaar, maar is het ook een unieke locatie om een kinderpartijtje te vieren.
Het is niet de eerste locatie van Bounce Valley: op het moment van schrijven is een soortgelijk luchtkussenpark op tien andere locaties in Nederland te vinden. Het is wel de eerste locatie in de provincie Utrecht. “Dit is het eerste springkussenpark van heel midden Nederland!“, meldt initiatiefnemer en Zeistenaar Rutger Schipper enthousiast aan deze krant.

ZIE OOK:
Slot van Sinterklaas 2023 in Zeist: “Na twee jaar terug van weggeweest!”

Bounce Valley Houten zal zich vestigen in het pand aan de Lange Schaft 12 in Houten. De bouw van het luchtkussenpark is inmiddels begonnen.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?