Wai Wurrie grote winnaar van de Modewinkel Awards, provinciaal én landelijk

wai wurrie modewinkel awards winnaar

© Via Wai Wurrie

Het is bekend: Wai Wurrie is landelijk én provinciaal op de eerste plaats geëindigd als de beste damesmodewinkel tijdens de Modewinkel Awards 2024. Afgelopen zaterdag nam eigenaresse Bianca Weber haar awards met een grote glimlach in ontvangst.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Wai Wurrie op de eerste plaats eindigde in de gemeente Zeist. Dat bleek niet de enige prijs voor Wai Wurrie: afgelopen zaterdag werd bekendgemaakt dat de modewinkel in de categorie damesmode eveneens in de hele provincie Utrecht en landelijk op de eerste plaats is geëindigd. “Afgelopen zaterdag mocht ik tijdens het award gala in Figi mijn awards ophalen“, meldt de eigenaresse enthousiast.
ZIE OOK:
Ludiek: levende etalage bij modezaak Wai Wurrie

Van 25 maart tot en met 30 april konden mensen een stem uitbrengen of zijn of haar favoriete modewinkel in verschillende categorieën. Ook op Wai Wurrie in Zeist kon gestemd worden. En dat gebeurde, want de modewinkel kreeg de meeste stemmen. “Een super duper dikke dankjewel voor alle stemmers! Trots dekt nauwelijks de lading!“, meldde Bianca eerder haar social media kanalen.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?