Wai Wurrie winnaar Modewinkel Awards in Zeist én in top 3 landelijk en provinciaal

wai wurrie zeist

Wai Wurrie aan de Slotlaan 155 in Zeist © Via OntdekZeist.nl

Wai Wurrie is de winnaar van de Modewinkel Awards in de gemeente Zeist. De modewinkel aan Slotlaan kreeg de meeste stemmen en de hoogste waardering. En dat is niet het enige: de winkel staat namelijk ook in de landelijk en provinciale top 3 met de hoogste waardering. Op welke plek de winkel daar eindigt? Op 15 juni wordt dat bekendgemaakt in Hotel Theater Figi.

Van 25 maart tot en met 30 april 2024 kon men een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete modewinkel. Lokale modewinkels in verschillende categorieën, waaronder vrouwenmode, bruidsmode en kindermode.
Ook op Wai Wurrie in Zeist kon gestemd worden. En dat gebeurde, want de modewinkel kreeg de meeste stemmen in Zeist en is zelfs in de provinciale en landelijke top 3 geëindigd op waardering. “Een super duper dikke dankjewel voor alle stemmers! Trots dekt nauwelijks de lading!“, meldt eigenaresse Bianca Weber trots op haar social media kanalen.

Met de awards wil de organisatie van deze verkiezing lokale modewinkels ondersteunen: “Lokale modewinkels zijn onmisbaar en verdienen een podium.  Modewinkels maken daarom kans op felbegeerde titels en awards in hun eigen gemeente, provincie en zelfs landelijk. Ruim 2.000 winkels sloten het afgelopen jaar omdat ze geen opvolging konden vinden. Met een titel van de Modewinkel Awards worden jullie een magneet voor klanten en medewerkers!“, aldus de organisatie van Modewinkel Awards.

Dat Wai Wurrie, inmiddels al ruim 20 jaar actief, gewaardeerd wordt blijkt ook als we een kijkje nemen op de social media kanalen van de kledingwinkel. Met ruim 2000 likes op Facebook en 1500 volgers op Instagram is het ook daar een van de populairste kledingzaken in de omgeving. Onlangs kwam de winkel nog in het nieuws met een ludieke actie: een levende etalage.
Op welke plek Wai Wurrie in landelijk en provinciaal eindigt? Dat wordt op 15 juni bekendgemaakt in Hotel Theater Figi.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?