Voetbalvereniging Jonathan verloot een gloednieuwe camper

voetbalvereniging jonathan camper

© vv Jonathan

Voetbalvereniging Jonathan lanceert een loterij met een wel heel bijzondere prijs: een gloednieuwe camper. Wie een lot koopt maakt kans op deze hoofdprijs of een van de andere prijzen, grotendeels beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. De opbrengsten van de loterij investeert vv Jonathan in het nieuw te bouwen clubgebouw.

Mede dankzij de hulp van enkele lokale ondernemers heeft de club een indrukwekkende prijzenpot samengesteld: de deelnemers maken niet alleen kans op de camper, maar ook op enkele andere fraaie prijzen“, meldt de voetbalvereniging. Zo maken deelnemers ook kans op VIP-reisjes, vlieglessen of een jaar lang gratis autorijden.
Rob Weber, voorzitter van vv Jonathan, legt uit wat het belang is van deze loterij: “De afgelopen jaren heeft vv Jonathan een prachtige groei doorgemaakt. We bieden inmiddels onderdak aan ruim 1.800 leden, maar onze verouderde accommodatie is daar niet op berekend. We hebben mooie nieuwbouwplannen, maar om die te kunnen realiseren is veel geld nodig”.

Tekst gaat verder onder de video.

Het is niet de enige actie om geld in te zamelen voor het nieuwe clubgebouw. Zo kwam de voetbalvereniging eerder met een ludieke actie: de mogelijkheid om een vv Jonathan tegel te kopen met een persoonlijke naam erop.
De loten zijn te bestellen via jonathan.verloterij.nl. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.

ZIE OOK:
VV Jonathan en Rabobank zetten samenwerking voort: sponsorcontract met 4 jaar verlengt

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?