VV Jonathan en Rabobank zetten samenwerking voort: sponsorcontract met 4 jaar verlengt

rabobank vv jonathan

Proost op de verlenging © vv Jonathan

Rabobank heeft het partnership met vv Jonathan verlengt. De Zeister vereniging heeft samen met de Rabobank de ambitie gesteld om samen voor een gezonde toekomst te gaan. Door de krachten te bundelen wil Rabobank de vereniging van binnenuit versterken en bijdragen aan de wereldwijde transities.

Jonathan is een groeiende club en heeft ontzettend mooie plannen voor een nieuw, duurzaam clubgebouw, “, aldus Rob Weber, voorzitter Jonathan. Zo start de Zeister vereniging dit seizoen met het aanbieden van vers fruit voor haar jongste leden op wedstrijddagen. “Jonathan draagt daarnaast ook bij aan een meer inclusieve samenleving. Hier zetten wij als bank ook graag stappen in“, vult Marcel Wijnen, directeur coöperatieve Rabobank aan.
ZIE OOK:
Bepaal mee welk goed doel Winkelcentrum De Clomp gaat steunen

Het aantal sponsoren van vv Jonathan is de afgelopen jaren enorm toegenomen, wat volgens de Zeister vereniging met name te danken is aan ‘een zeer dynamisch team sponsorcommissie’.

Het bestuur en de sponsorcommissie van Jonathan zijn zeer trots dat de komende vier jaar de Rabobank wederom zichtbaar is op de shirtjes van alle 1.800 leden“, meldt de vereniging.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?