Vanaf maandag 2 oktober start Wout van der Vorst met de verkoop van oliebollen

wout van der vorst oliebollen

© Carin van der Vorst

Vanaf maandag 2 oktober kunnen we weer terecht bij Wout van der Vorst voor verse oliebollen, krentenbollen, appelbeignets en andere lekkernijen. De oliebollenkraam staat op dezelfde plek als voorheen: bij de Weeshuislaan kruisend aan de Slotlaan.

De bouw in het zijstraatje bij de Slotlaan is nog volop bezig, maar er is ruimte zat om nog nog een zakje lekkers te halen: “Eigenlijk hoopten we dat de bouw van het pand tegenover ons klaar zou zijn. Het is nog een beetje krapjes, maar we zijn goed bereikbaar en onze klanten zullen ons vast weer kunnen vinden“, meldt Carin van der Vorst aan deze krant.
ZIE OOK:
Slot van Sinterklaas 2023 in Zeist: “Na twee jaar terug van weggeweest!”

Het assortiment bij Wout van der Vorst, ook wel bekend als Oliebollerie Zeist op social media, bestaat uit verschillende specialiteiten. “Wij zeggen specialiteiten, omdat wij niet alleen oliebollen, krentenbollen, maar ook appelbeignets, gevulde bollen, berlinerbollen, wafels en churros (een Spaanse lekkernij) en in december bakken wij de echte ouderwetse appelflap, zoals onze oma’s ze vroeger maakten“, klinkt de eigenaresse enthousiast. Alles wordt de hele dag door vers gebakken.

De oliebollenkraam is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur en op de officiële koopzondagen.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?