Shot Zeist krijgt er drie padelbanen en Top Clay banen bij en verandert clubnaam

shot zeist padelbanen

Beeld: ter illustratie. © Canva

Shot Zeist krijgt er drie padelbanen bij. Dit is besloten tijdens de ledenvergadering. Na de realisatie van deze drie extra padelbanen staat de teller op negen banen. Ook is er besloten om drie Top Clay banen aan te leggen en de naam van de club te veranderen naar Zeister Tennis & Padel Club Shot.

Op een druk bezochte ledenvergadering op Shot is vanavond besloten tot de aanleg van nog drie padelbanen erbij“, meldt Shot Zeist. De nieuwe banen komen op de plek waar de Cananda Tenn baan 10 nu te vinden is, achter padelbanen 4, 5 en 6.
Daarnaast is er ook besloten om drie Top Clay banen aan te leggen. Dit zijn gravelbanen waar ook in de wintermaanden op gespeeld kan worden. De banen 7 en 8 zullen hiervoor gebruikt gaan worden. Deze worden negentig graden gedraaid. Aan de huidige achterkant komt de derde baan. “Zodoende blijft Shot elf tennisbanen houden“, legt de Zeister tennisclub uit.

BEKIJK OOK:
Raad Zeist: ‚ÄúKijken naar steun ter compensatie koopkrachtverlies‚ÄĚ

Padel blijkt een steeds belangrijkere racket-en balsport voor Zeister tennisclub. De leden hebben zelfs na twee opeenvolgende vergaderingen besloten om de clubnaam te veranderen in Zeister Tennis & Padel Club Shot.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?