Reageren onder berichten van De Zeisterkrant vanaf nu mogelijk

reacties zeisterkrant

Beeld: de reactieomgeving onder de berichten. © De Zeisterkrant

Vanaf vandaag is het mogelijk om een reactie achter te laten onder artikelen van De Zeisterkrant. Na goedkeuring van de reactie wordt deze direct onder het artikel zichtbaar. Het gaat om een testperiode, om te kijken of er genoeg animo voor is.

De komende periode kun je als lezer van De Zeisterkrant een reactie onder artikelen achterlaten. Om te kunnen reageren moet je een naam en e-mailadres achterlaten. Om lezers de mogelijkheid te geven een reactie achter te laten, kan er discussie plaatsvinden die waarde kan toevoegen voor het nieuwtje. Op deze manier brengen we De Zeisterkrant nog dichterbij de inwoners.
Alle ingezonden reacties vallen onder de verantwoordelijkheid van de lezer. De Zeisterkrant hanteert wel een aantal regels:

  • Wanneer je een reactie plaatst ga je ermee akkoord dat je reactie gepubliceerd kan worden onder jouw naam (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)
  • Het kan zijn dat de redactie contact met je opneemt via het opgegeven e-mailadres als je een interessante bijdrage hebt geleverd
  • Reacties die niets met het artikel te maken hebben, worden niet gepubliceerd
  • Reacties met scheldwoorden, grof taalgebruik, discriminatie, bedreiging of oproepen tot geweld worden niet gepubliceerd
  • Reclame-uitingen of reacties met links naar andere websites worden niet goedgekeurd

LEES OOK:
De Zeisterkrant is vanaf vandaag live in Zeist!

Het gaat om een testperiode. We willen zien of de reactie omgeving veel gebruikt gaat worden en Zeistenaren met elkaar in gesprek gaan. Ook zullen we analyseren wat voor soort reacties er binnen komen en of dit waarde toevoegt voor deze krant. Daarna zullen we besluiten of we deze mogelijkheid blijven bieden.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?