De Zeisterkrant is vanaf vandaag live in Zeist!

zeisterkrant banner

De Zeisterkant is vanaf vandaag te bezoeken via Zeisterkrant.nl. De redactie van de Zeisterkrant voorziet je dagelijks van het laatste nieuws. Voor en door Zeistenaren. Nieuws aanleveren? Dat kan voortaan via redactie@zeisterkrant.nl of via ons contactformulier.

Waarom de Zeisterkrant?

Waar is het eigen unieke krantje van Zeist? Natuurlijk; er zijn diverse nieuwsbronnen waarin het nieuws van Zeist ook wel meegenomen wordt, maar vaak op ondiep niveau. In veel gevallen gaat het om grotere nieuwsbladen en kranten die het nieuws in de gehele de provincie Utrecht verslaan.

Dat is vanaf nu anders. In de Zeisterkrant lees je enkel het laatste nieuws uit Zeist en omgeving. Denk hierbij ook aan de dorpen Austerlitz, Bosch en Duin,
Wat kun je verwachten?

Met de Zeisterkrant blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit Zeist en omgeving. Het nieuws is onderverdeeld in verschillende categorieƫn: van sportuitslagen tot een opening van een nieuw restaurant op de Slotlaan.

De Zeisterkrant heeft de ambitie om het online nieuwsplatform te worden voor Zeistenaren.

Nieuws aanleveren

Voor en door Zeistenaren! Heb je een interessant nieuwtje of heb je een bijzondere foto gemaakt in Zeist? Tip de redactie, zodat wij aandacht kunnen besteden aan jouw verhaal. Via het contactformulier kun je eenvoudig nieuws aanleveren.
Volg de Zeisterkrant ook op social media

De Zeisterkrant is ook actief op verschillende social media kanalen. Volg de Zeisterkrant om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mooie foto’s en bijzondere weetjes. We zijn actief op Twitter, Instagram en Facebook.

Vragen over onze aanpak of meer te weten komen? Neem dan contact met ons op via redactie@zeisterkrant.nl.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?