Lab Lou is vanaf nu officieel een uitgiftepunt van menstruatieproducten

lab lou menstruatiekastje

© Via Lab Lou

Lab Lou is vanaf nu officieel een Menstruatieproducten Uitgifte Punt. Er is een kastje aan het hek gehangen waar men gratis menstruatieproducten uit kan pakken. Het adres van Lab Lou is Weteringlaan 1 in de Bilt.

De menstruatieproducten worden gratis beschikbaar gesteld door Stichting Armoedefonds. Bij 1 op de 10 meisjes en vrouwen in Nederland die in armoede leven is thuis geen geld voor menstruatieproducten. Stichting Armoedefonds stelt daarom gratis menstruatieproducten beschikbaar via lokale hulporganisaties en andere laagdrempelige locaties.
En natuurlijk willen wij van Lab Lou hieraan bijdragen. Dus woon je in de omgeving en kun je producten gebruiken of je kent iemand die het kan gebruiken, kom gerust langs! We hebben een prachtig kastje aan ons hek hangen waar je gewoon wat kan pakken“, aldus Lab Lou.

ZIE OOK:
Stadslab Zeist opent ‘Lab Lou’, een ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers

Aan het hek van Lab Lou, aan de Wteringlaan 1 in de Bilt, is vanaf nu een opvallend roze kastje geplaatst. “We hebben een prachtig kastje aan ons hek hangen, waar je gewoon wat kan pakken“, meldt Lab Lou.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?