In Zeist gevestigd bedrijf lanceert AI-gedreven platform voor communicatietraining

covince gesprekstraining

Beeld ter illustratie © Canva

CoVince, een bedrijf dat gevestigd is in Zeist, heeft een AI-gedreven platform onthuld voor communicatie trainingsdoeleinden. De module is ontworpen om gebruikers in staat te stellen hun gespreksvaardigheden te trainen met een bijzondere focus op sollicitatiegesprekken, zakelijke onderhandelingen en andere cruciale interacties.

Of het nu gaat om het navigeren door sollicitatiegesprekken, het beheersen van onderhandelingsstrategieën of het verfijnen van communicatievaardigheden, CoVince biedt een dynamisch scala aan situaties om essentiële gesprekstechnieken te ontwikkelen“, meldt het bedrijf aan deze krant.
Wat dit platform onderscheidt van andere tools? “Het vermogen om nauwkeurige metingen en gepersonaliseerde feedback te leveren na de oefening van gesprekken. Het platform analyseert de prestaties van gebruikers en biedt gedetailleerde inzichten in sterke punten en verbeterpunten“. Gebruikers ontvangen op deze manier waardevolle feedback en concrete aanbevelingen om hun gespreksvaardigheden te verbeteren, belooft CoVince.

ZIE OOK:
Wethouder Walter van Dijk opent nieuw kantoor Y.Digital in Zeist

Het platform kan ingezet worden door organisaties voor haar eigen gebruikers, maar kan ook doorverkocht worden. “De toevoeging van de gespreksoefenmodule aan ons platform is een natuurlijke voortgang in onze toewijding om leren en samenwerken te verbeteren. We streven ernaar gebruikers in staat te stellen hun gespreksvaardigheden te verfijnen en zelfvertrouwen te creëren voor succes in diverse professionele contexten“, aldus Melanie van Halteren, mede-oprichter van Covince.

Meer informatie of een demo van deze nieuwe module is te vinden op de website van Covince.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?