Hartverwarmend: Heren van Zeist biedt gratis kerstlunch aan voor gezinnen die het moeilijk hebben

heren van zeist kerst actie

In een persoonlijke videoboodschap licht ondernemer Jop Nieuwenhuizen de actie toe. © Facebook / De Heren van Zeist

De Heren van Zeist biedt een gratis kerstlunch op zondag 24 december aan voor gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Inwoners kunnen een gezin opgeven via een privéberichtje naar de Heren van Zeist, waarna het restaurant samen met haar partners een selectie van 20 gezinnen maakt.

Lieve gasten, kerst is een tijd van samenkomen, gezelligheid en samen genieten van alle mooie momenten. Met lekker eten in overvloed! Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd aangezien zij amper rond kunnen komen deze dagen. Met alles wat er aan de hand is in de wereld en alle negatieve gebeurtenissen willen wij De Heren Van Zeist heel graag wat terug doen voor onze gemeenschap bewoners uit Zeist“, meldt het restaurant op Facebook.
Het bericht wordt ondersteund door een persoonlijke video van Jop Nieuwenhuizen, de eigenaar van de Heren van Zeist. In de video roept hij op om liever, warmer en respectvoller met elkaar om te gaan.

Tekst gaat door onder de video.

ZIE OOK:
Seyst.Nu stelt vragen over afgelasting Winder Wonderland

De hartverwarmende actie wordt door Heren van Zeist in samenwerking met Stichting O’Mama’s, het Leger des Heils en de Voedselbank.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?