Gemeente Zeist over opening discotheek: “Er is momenteel geen vergunning verleend en toezegging gedaan”

discotheek zeist club backstreet

Ter illustratie © Canva

Opent discotheek Club Backstreet in oktober nu wel of niet haar deuren in de Tweede Dorpsstraat in Zeist? In diverse media verschenen de afgelopen periode interviews met de eigenaren van de discotheek. Hierin werd onder meer medegedeeld dat zij in oktober hun deuren openen, maar dat er enkel nog wat handtekeningen nodig zijn. De gemeente Zeist meldt op haar beurt dat er momenteel helemaal geen vergunning verleend is en dat er ook geen toezegging gedaan is.

Tegenover De Zeisterkrant meldt Club Backstreet dat zij zeker weten opengaan: “Het is zeker dat we opengaan, maar de exacte datum weten we nog niet. Wel in oktober“, benadrukt de discotheek.
Ook in interviews die verschenen in onder meer De Nieuwsbode bevestigt Club Blackstreet haar opening deze maand. “De voorprocedure is goedgekeurd, als de handtekeningen gezet zijn moeten we zelf nog wat dingen regelen en dan kunnen we open“, aldus een van de eigenaren in De Nieuwsbode.

ZIE OOK:
Zo voorkomt Gemeente Zeist overlast van geparkeerde deelfietsen van TIER

De gemeente Zeist meldt hierover het volgende: “Er is momenteel geen vergunning verleend. Er is ook geen toezegging gedaan. Zodra er een besluit ligt maakt de gemeente dit openbaar. Over de uitspraken van de initiatiefnemer gaan wij niet“, meldt een woordvoerder aan deze krant.

De Zeisterkrant vroeg Club Backstreet naar een reactie op het statement van de gemeente, maar wilde daar niet op reageren. Ook de gemeente Zeist heeft geen reactie meer gegeven op de vraag of de discotheek nu wel of niet in oktober haar deuren kan openen.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?