Enthousiaste Georgie (2) zoekt een nieuw baasje

georgie dierentehuis zeist

Beeld: Georgie is op zoek naar een nieuw onderkomen © R. van Dijk

Georgie, een kruising tussen golden retriever en een Stafford, is op zoek naar een nieuw onderkomen. Dierentehuis Zeist omschrijft Georgie als een echte clown: hij is enthousiast, vriendelijk en een tikkeltje lomp.

Georgie zit bij ons omdat zijn vorige baasjes zijn enthousiasme niet waardeerden en ze bang waren dat hij te druk zou zijn met de kleinkinderen“, meldt het dierentehuis uit Zeist.
De hond is op zoek naar een huis zonder kleine kinderen en het liefst met een tuin. Dierentehuis Zeist meldt dat Georgie prima een paar uurtjes alleen kan zijn en ritjes in de auto gewend is.

BEKIJK OOK:
Dierentehuis Zeist is op zoek naar vrijwilligers voor de kattenafdeling

Georgie moet nog wel het een en ander leren, maar er samen met het baasje aan werken is volgens het dierentehuis geen enkel probleem. “Zeker als zijn salaris (denk koekjes) wordt uitbetaald, dan werkt hij nog harder!“, aldus Dierentehuis Zeist.

Bij interesse kan er op de website Dierentehuiszeist.nl een vragenlijst ingevuld worden die gemaild kan worden naar dierentehuiszeist@gmail.com, onder begeleiding van naam, adres en telefoonnummer.
BEKIJK OOK:
Dierentehuis Zeist trekt aan de bel: “Rust voor onze honden en katten!”

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?