Dierentehuis Zeist trekt aan de bel: “Rust voor onze honden en katten!”

dierentehuis zeist

Beeld: Dierentehuis Zeist aan de Woudenbergseweg. ©De Zeisterkrant

Dierentehuis Zeist heeft zich via social media uitgesproken over de nieuwe omgevingsplannen van de KNVB. Het dierentehuis aan de Woudenbergseweg is het niet eens met de plannen van de KNVB, die voornemens is haar campus uit te breiden.

“Wij begrijpen de behoefte aan groei van de KNVB, maar maken ons grote zorgen over de negatieve consequenties voor het welzijn van onze honden en katten”, meldt Dierentehuis Zeist in een openbaar bericht op social media.
De huidige situatie zorgt al voor genoeg problemen, laat het dierentehuis weten in het bericht: “Op de bestaande velden zijn steeds vaker grote evenementen met schijnwerpers, muziek en verslaggeving via luidsprekers. Factoren die het voor onze asiel- en pensiondieren extra onrustig maken”, aldus het dierentehuis in Austerlitz.

LEES OOK:
Nieuwe rotonde bij Austerlitz in gebruik

Dierentehuis Zeist meldt dat zij niet langer stilzwijgend kunnen toekijken en afwachten. Ze sluit haar bericht af met de oproep aan zowel de KNVB als de politiek om de honden en katten de rust te geven de ze nodig hebben. Het bericht is inmiddels al meer dan 80 keer gedeeld.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?