Eerste Zeister Smartlappenfestival groot succes

zeister smartlappenfestival groot succes

Beeld: Archief ©De Zeisterkrant

Zaterdag 30 oktober werd in het centrum van Zeist het eerste Smartlappenfestival georganiseerd. De verschillende locaties kijken terug op een geslaagd feest. Ook de organisatie is tevreden en spreekt over een groot succes en heeft het zelfs al over volgend jaar.

De grootste schnitzels van Zeist hebben een goede bodem gelegd voor de gasten. En om 19.00 uur bouwde Johan van Waas een fantastisch feest met zijn smartlappen“, meldt CafĂ© Sherlock. “Iedereen die geholpen heeft wil ik bedanken voor deze geslaagde avond. Wat een geweldige feest“, vervolgt het cafĂ© enthousiast.
Bij CafĂ© Bommel werd het zelfs zo druk dat de deur even dicht moest: “Door de enorme drukte konden we op een bepaald moment even niemand meer binnen laten, gelukkig was daar begrip voor“, aldus het cafĂ© aan de Steynlaan. “Wij kijken terug op een geweldig feest. Rik Hoogland en Andrea Hazes gaan bij ons de boeken in“.

BEKIJK OOK:
“Mooie verbroedering tijdens Zeister Smartlappenfestival”

Ook de organisatie is blij met het resultaat: “Alle kroegen zaten lekker vol met bekende maar ook onbekende gasten. We hopen dat iedereen heeft genoten van de mooie Zeister horeca en natuurlijk ook de geweldige artiesten. We gaan nu nog even afpilsen bij Bommel en alvast de editie het Zeister Smartlappenfestival 2023 voorbespreken” meldt een woordvoerder aan deze krant.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?