Dit zijn de verwachte doorkomsttijden van de La Vuelta

la vuelta zeist afsluitingen en doorkomsttijden

Beeld: ter illustratie. © Canva

Op zaterdag 20 augustus 2022 komt het peloton van de La Vuelta langs de gemeente Zeist. De gemeente deelt de verwachte doorkomsttijden van de reclamekaravaan en de renners per gebied en verschillende kaarten van wegafsluitingen.

De eerste plaats waar het peleton voorbij rijdt is Driebergen-Zeist. De verwachte doorkomsttijd van de reclamekaravaan is 15.25 uur; een uur later worden de renners verwacht om 16.25 uur. Kort daarop komt de reclamekaravaan bij Austerlitz naar verwachting door op 15.31 uur, de renners om 16.31 uur.
Ongeveer een half uur later sjeest het peloton langs Huis ter Huide: om 16.01 uur is de verwachte doorkomsttijd van het reclamekaravaan en om 17.01 uur de renners. Ongeveer op dezelfde doorkomsttijden komt het peloton langs Bosch en Duin.

LEES OOK:
Mid Zomer Festival in het centrum van Zeist tijdens de Vuelta

In onderstaand overzicht de verwachte doorkomsttijden op een rij.

PlaatsReclamekaravaanRenners
Driebergen-Zeist15.25 uur16.25 uur
Austerlitz15.31 uur16.31 uur
Huis ter Heide16.01 uur17.01 uur
Bosch en Duin16.01 uur17.01 uur

Wegafsluitingen
De gemeente meldt dat het parcour ongeveer een half uur vóór de doorkomst van de reclamekaravaan afgesloten zal zijn voor andere weggebruikers. Voor de doorkomst van peloton zal het parcours anderhalf uur dicht zijn. Ongeveer een uur ná het langskomen van het peloton wordt de weg weer vrijgegeven. Bekijk hier de verschillende wegafsluitingen.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?