Mid Zomer Festival in het centrum van Zeist tijdens de Vuelta

mid zomer festival zeist vuelta

Beeld: Ter illustratie. © Canva

Op zaterdag 20 augustus komt het peloton van de Vuelta rakelings langs Zeist. Voor de Vrienden van Zeist reden genoeg om een festival te organiseren: van 12.00 tot 21.00 uur vindt het Mid Zomer Festival plaats in het centrum van Zeist. Er zijn diverse optredens en de Vuelta kan live gevolgd worden op grote beeldschermen.

“Onder het genot van een gezellige borrel kan jij genieten van meerdere gezellige live optredens tijdens dit grote gezamenlijke festival”, meldt Taste Zeist – een van de Vrienden van Zeist – op social media. Onder meer de Zeister Toppers, West & Merk en Arno Kolenbrander treden live op.
LEES OOK:
Grote curiosamarkt in de tuinen van Slot Zeist

De Slotlaan is tijdens het festival afgesloten voor verkeer. Het evenement is gratis te bezoeken en wordt georganiseerd door Zeist Events, De Heren van Zeist, Taste, Colonel en Blink Eten & Drinken.

Vuelta

La Vuelta, ook wel bekend als de Ronde van Spanje, is een drieweekse wielerwedstrijd die dit jaar plaatsvindt in Nederland, België en Spanje. Dit jaar vindt de wedstrijd plaats van 19 augustus tot en met 11 september 2022. De eerste drie dagen koersen de renners door Nederland, waaronder Zeist.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?