Dierenvoedselbank Zeist is dringend op zoek naar een locatie

dierenvoedselbank zeist

Beeld: Initiatiefnemer Petra Ferdinandus bij een stellingkast in haar huis. © Fernardinus

Dierenvoedselbank Zeist is met spoed op zoek naar een locatie. Initiatiefnemer Petra Ferdinandus runt de voedselbank nu al tijdje vanuit huis, maar dat gaat zo niet langer. Ze doet via verschillende wegen een oproep.

De dierenvoedselbank had een locatie voor ogen voor de huisvesting van de stichting, maar dat lijkt helaas niet door te gaan. Er is een ruimte nodig van minimaal 15 vierkante meter met licht, water en sanitaire voorzieningen. “In deze ruimte willen we het voer opslaan en mensen kunnen hier spullen brengen en ophalen“, meldt Petra Ferdinandus aan deze krant. “Let wel, deze kersverse stichting met ANBI-keurmerk heeft geen grote portemonnee dus iets gratis of voor weinig heeft onze voorkeur“, vervolgt ze.
LEES OOK:

College heeft nog geen mening gevormd over gebiedsvisie KNVB

Petra Ferdinandus heeft samen met Margot de Jager en Eveline van Kalken-Wagendorp de Dierenvoedselbank Zeist opgericht voor huisdiereigenaren met een klein budget. De stichting werkt nauw samen met Voedselbank Zeist, die zich richt op mensen.

Degenen die mogelijk wat voor de dierenvoedselbank Zeist kunnen betekenen of ideeën hebben kunnen contact opnemen met Dierenvoedselbank Zeist via info@dierenvoedselbankzeist.nl of 0628119758.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?