Dierentehuis Zeist vraagt om directe financiële bijdrage op dierendag

dierentehuis zeist dierendag

Beeld: ter illustratie. © Canva

Vandaag is het dierendag. Een dag waarop wereldwijd extra aandacht besteed wordt aan de dieren. Dierentehuis Zeist vraagt op deze speciale dag om steun middels een directe financiële bijdrage. Een bijdrage via collectes die op landelijk niveau georganiseerd worden, komt volgens het dierentehuis niet bij hen terecht.

Het dierentehuis aan de Woudenbergseweg zette zich het afgelopen jaar hard in om het leven van een groot aantal dieren zonder eigenaar beter te maken. “We vingen nestjes kittens op, verzorgden met veel liefde katten die er slecht aan toe waren toen ze binnenkwamen, hielpen honden om weer vertrouwen in mensen te krijgen en zijn, naast al die zorg, ook continu op zoek naar goede adressen om deze dieren een fijn en blijvend thuis te geven“, meldt Dierentehuis Zeist.
BEKIJK OOK:
Dierentehuis Zeist is op zoek naar vrijwilligers voor de kattenafdeling

Om deze activiteiten voort te kunnen zetten en het welzijn van deze dieren te kunnen blijven verbeteren is een financiële bijdrage meer dan welkom. Maar, het liefst dan wel via direct via Dierentehuis Zeist.

Volgens het dierentehuis komen bijdrages via landelijke collecties niet bij hen terecht: “Rondom Dierendag vinden er altijd veel collectes plaats die op landelijk niveau georganiseerd worden, bijvoorbeeld door de Dierenbescherming. Dit kan bij u de indruk geven dat u daarmee de lokale organisaties helpt. Dat is helaas niet zo. De opbrengsten van die collectes komen niet bij ons terecht“.

BEKIJK OOK:
Dierendag in Zeist: deze winkels doen mee!

Degenen die Dierentehuis Zeist en haar dieren een warm hart willen toedragen kunnen een financiële bijdrage storten op rekeningnummer NL46INGB0000585848 ten name van Dierentehuis Zeist e.o.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?