Dierendag in Zeist: deze winkels doen mee!

dierendag in zeist: deze winkels doen mee!

Beeld: © canva

Dinsdag 4 oktober is het Dierendag, een dag waarop er wereldwijd extra aandacht wordt besteed aan dieren. En alhoewel het die dag om de dieren draait, is het uiteraard ook een dag voor de baasjes. De Zeisterkrant zette alle acties en activiteiten rondom dierendag in een overzicht.

Buddy´s

Kom je op 4 oktober naar dierenspeciaalzaak Buddy´s, dan krijgt jouw hond of kat een lekkere snack. En dat is niet alles, als je je huisdier samen met de snack op de foto zet, maak je namelijk kans op het winnen van een groot prijzenpakket. Maak jij de mooiste foto van je huisdier? Wie weet ga jij er dan met het prijzenpakket vandoor!
Pet´s Place Zeist

De Pet´s Place in Zeist heeft tijdens Dierendag diverse kortingacties exclusief voor premium leden. Zo krijgen premium leden vanaf 19 september t/m 4 oktober 20% korting op meer dan 20.000 artikelen.

Tevens organiseert de Pet´s Place in Driebergen-Rijsenburg, in samenwerking met de Pet´ś Place in Zeist, komend weekend een gratis workshop. Trekt jouw hond aan de de lijn of wil je extra handvatten om wandelen nog leuker te maken? Dan is de workshop; wandelen aan de slappe lijn op zondag 2 oktober iets voor jou! Deze cursus wordt gegeven door kynologisch instructeur die ervaring heeft met verschillende rassen en leeftijden.

LEES OOK:
Dierenvoedselbank Zeist is dringend op zoek naar een locatie

Opgeven voor deze cursus doe je door een email te sturen naar de Pet´s Place in Driebergen-Rijsenburg. De cursus zelf vindt plaats bij de Pet´s Place in Zeist. Wat je precies kunt verwachten van de workshop? “Er wordt getraind d.m.v. positieve bekrachtiging, oftewel beloningen. Het wordt een feestje voor baas en hond, maar let op, vol is vol!“, meldt Pet´s Place
Welkoop

Op zaterdag 1 oktober ben je vanaf 11.00 tot 16.00 uur welkom bij de Welkoop voor een dag speciaal voor je huisdier. Zo kun je onder andere je huisdier laten fotograferen door een professionele dierenfotograaf, is er een hondenballenbak en kunnen de nagels van je kat geknipt worden. Verder gelden er die dag diverse kortingen en valt er voor kinderen ook van alles te beleven.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?