De Colonel officieel heropend: ‘We willen het gezelligste café van Zeist worden’

de nieuwe colonel

© L. Geurts

De Colonel is vandaag officieel heropend. Er is veel veranderd: zo is de bar efficiënter ingedeeld, is er sprake van een grotere keuken en is er een aparte entree voor bezoekers van het restaurant. De Colonel heeft de ambitie om ‘het gezelligste café van Zeist’ te worden.

Na wekenlang hard werken is het dan zover: De Colonel aan de Slotlaan heeft haar deuren weer geopend. Het grand café is flink onder handen genomen en dat is goed zichtbaar.
Zo is onder meer de bar in het café veranderd om ervoor te zorgen dat gasten beter en efficiënter bediend kunnen worden. Ook is de verlichting, zowel buiten als binnen, vernieuwd. Deze kan van kleur veranderen.

Tekst gaat verder onder de foto.

nieuwe de colonel zeist
De nieuwe buitenverlichting. © L. Geurts

De vernieuwing is niet alleen voor de schermen zichtbaar: “Ook de keuken is vernieuwd en groter geworden, zodat we niet alleen betere maaltijden kunnen serveren, maar ook sneller“, meldt een van de eigenaren.
Er is ook een nieuwe kok aangenomen, die aan de slag gaat met een nieuwe menu. Het soort maaltijden dat we kunnen verwachten? “We zetten ons niet in voor culinaire hoogstandjes en fine dining, maar gewoon goed en lekker eten!

huisstijl colonel zeist
Het nieuwe logo van De Colonel op de menukaart. © L. Geurts

Tibo van de Zand en Jan Nanning hebben de keuken van De Colonel alvast goedgekeurd. Tibo van de Zand’s prachtige kunstwerk siert het vernieuwde restaurant, een ware blikvanger. Jan, een gerenommeerd voormalig horecaondernemer, is een expert in zijn vakgebied en heeft vol lof gesproken over de gezellige sfeer en vernieuwde stijl van het café.

keuken de colonel zeist
Tibo van de Zand (l.) en Jan Nanning © Foto: gemaakt door Liza Geurts, partner van Tibo en ontwerpster van de nieuwe huisstijl en het interieur

ZIE OOK:
De Colonel weer eventjes open tijdens The Passion: “Officiële opening volgt nog”

Aparte ingang

Waar je voorheen door de kroeg moest lopen om plaats te nemen aan een tafeltje, kun je straks gebruikmaken van een aparte entree. “Voor het restaurant komt een aparte ingang, zodat mensen die alleen willen eten daar naar binnen kunnen komen, zodat ze niet eerst door de kroeg hoeven te lopen“.
We willen gewoon het gezelligste cafe/restaurant van zeist worden!“, meldt een van de eigenaren enthousiast.

ZIE OOK:
De Colonel krijgt nieuw een nieuwe eigenaar: “Blijft een horecalocatie”

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?