De Colonel weer eventjes open tijdens The Passion: “Officiële opening volgt nog”

nieuwe de colonel zeist

© De Zeisterkrant

Het was een verrassing voor degenen die gisterenavond op de Slotlaan wandelden: De Colonel was opeens weer eventjes geopend. Het grandcafé zat gelijk al goed vol. De eigenaren willen nog ‘een paar puntjes op de i zetten’ zodat als ze echt open gaan alles klopt. Op 4 april opent de Colonel zijn deuren deuren voor de lunch en om te borrelen: de week daarop is het de planning om ook de dineerkaart in te gaan zetten. De grote opening? Die vindt volgens geruchten plaats rond 9 mei.

Een lichte verflucht verklapt dat er niet lang geleden nog schilders met de kwasten in hun handen stonden. De Colonel was gisteravond, tijdens The Passion, alvast even geopend. Onder het genot van een drankje en wat snacks proefden de eerste bezoekers de sfeer in het vernieuwde grand café.
ZIE OOK:
De Colonel krijgt nieuw een nieuwe eigenaar: “Blijft een horecalocatie”

Hoewel De Colonel gisteren haar deuren weer opende, is het nog niet de officiële heropening: “Ik ben nu serieus bezig met het vinden van koks en personeel, zodat we goed van start kunnen gaan“, meldt mede-eigenaar Vassilis Rozis enthousiast als we hem spreken.

Op de tafels was ook de nieuwe menukaart al te bewonderen, waar ook het nieuwe logo van De Colonel op prijkt. De boodschap op de nieuwe menukaart: “Na een periode van renovatie en vernieuwing zijn we opgetogen om onze geheel vernieuwde deuren voor u te heropenen. Terwijl we de laatste hand leggen aan de details, nodigen we u uit om alvast te genieten van onze gloednieuwe lunch- en borrelkaart“.

Tekst gaat verder onder de foto.
de colonel logo
Het nieuwe logo van De Colonel. © De Zeisterkrant

Het gaat nog niet om het complete menu: “Binnenkort onthullen we ons complete menu, maar tot die tijd bent u van harte welkom om te proeven van onze smaakvolle vernieuwingen“, aldus De Colonel.

ZIE OOK:
Hekken rondom De Colonel: ‘Bezig met smaakvolle upgrade’

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?