Bakker Albert verlaagt prijzen en introduceert ‘vers van gisteren’ assortiment

bakker albert zeist pui

Beeld: pui bakker Albert. © De Zeisterkrant

Bakker Albert heeft de prijs van een aantal producten verlaagd. De bakker wil hiermee zijn brood voor alle klanten betaalbaar houden. Ook zal brood dat normaal gesproken weggegooid wordt een dag langer verkocht worden. Dit ‘vers van gisteren’ assortiment, zoals de bakker dit noemt, wordt verkocht voor de helft van de prijs.

Alles wordt duurder, behalve een aantal soorten brood en bollen bij Bakker Albert! Ja u leest het goed: wij verlagen juist de prijs van een aantal producten“, kondigt de bakker aan op social media.
De prijsverlaging is onder meer mogelijk geworden doordat de productie van het brood verplaatst is naar een bakkerij in Nijkerk: “Wij kunnen dit doen doordat we specifiek voor deze soorten ons productieproces energievriendelijker en efficiënter hebben kunnen inrichten. Bovendien hebben we met onze leveranciers gekeken naar gunstigere inkoopvoordelen“, licht Bakker Albert toe.

BEKIJK OOK:
Bakker Albert verplaatst de productie naar Nijkerk

Naast een prijsverlaging op diverse producten introduceert de bakker ook een ‘vers van gisteren’ assortiment. Het brood dat voor kort weggegooid werd aan het einde van de dag, wordt nu een dag langer verkocht voor de helft van de prijs: “Tot voor kort gooiden we het brood dat over was aan het einde van de dag weg. Zonde, vonden we zelf, want het is nog prima te eten de volgende dag. Daarom verkopen we sinds kort ons brood en bollen een dag langer“, meldt de bakker aan de Egelinglaan.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?