10e Startbaanrun op 5 november 2023

startbaanrun 2023 soesterberg

© Via StartbaanRun

Op 5 november 2023 vindt de tiende editie van de StartbaanRun plaats. De hardloopwedstrijd wordt georganiseerd door Rotaryclub Amersfoort in samenwerking met atletiekvereniging Altis.

Een speciale editie gaat het worden met een gezellig plein voor shelter 611. Er zullen presentaties worden gegeven door de goede doelen die wij ondersteunen en er zullen foodtrucks komen voor een heerlijke versnapering om de magen weer te vullen na de wesdstijd“, meldt de organisatie.
Ook zal er een loterij gehouden worden om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. Daarmee kunnen er diverse prijzen gewonnen worden, met als hoofdprijs een rondvlucht met een motorvliegtuig.

ZIE OOK:
Mountainbiken in Zeist: dit is mogelijk

We hebben een mooi en snel parcours. Wij bieden met de hazen de mogelijkheid om jouw PR te verbeteren. Genoeg reden dus om mee te doen aan deze bijzondere loop en je in te schrijven om je persoonlijke op de 10 km doel te behalen. Door mee te doen draag je bij aan het mooie goede doel. Ruim 80% van het inschrijfgeld gaat daar naar toe“, aldus Hans Koele van atletiekvereniging Altis.

Er kan worden deelgenomen worden aan een wedstrijd van 5 en 10 kilometer. Voor kinderen zijn er ook twee verschillende afstanden: 1000 meter voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar en 1500 meter voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar. Gegadigden kunnen zich inschrijven via de website van StartbaanRun.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?