Pizza in Zeist: dit betaal je voor een pizza margherita

pizza zeist

Beeld: een pizza margherita, ter illustratie © Canva

Een pizza, wie houdt er niet van? In Zeist hoeven inwoners zich geen zorgen te maken om mis te grijpen: er zijn tal van pizzeria’s die naar eigen zeggen de lekkerste pizza verkopen. Waar de een zweert bij een steenoven, schuift de ander ze in een houtoven. De Zeisterkrant deed onderzoek naar de prijzen en zet van elk restaurant de prijs van een pizza margherita op een rij.

Monterosso

Al sinds 1982 is restaurant Monterosso te vinden aan de Voorheuvel in Zeist. Waar het begon als kleine pizzeria is het restaurant inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zeist en omstreken. Bij Monterosso kun je zowel aanschuiven in het restaurant, als een pizza afhalen.
Prijs pizza margherita: € 11

Hopper Zeist

Bij Hopper, te vinden op de hoek bij de Slotlaan nabij de busbaan, kun je niet alleen terecht voor een bakje koffie, maar ook voor een pizza. Er is sprake van pizza’s in Napolitaanse stijl: een dikkere bodem en rondom de pizza meer korst.

Prijs pizza margherita: € 9.50
Pizzeria Luigi’s

Liever een pizza afhalen? Dan kun je ook een pizza scoren bij Luigi’s Pizzeria aan de Slotlaan. De pizzeria heeft een enorm aanbod aan verschillende pizza’s: van een calzone tot vis- of vleespizza’s.

Prijs pizza margherita: € 8.50

Dell’Italia

Afhalen of opeten in het restaurant. Bij restaurant Dell’Italia is het allebei mogelijk. Met de openkeuken voel je je onderdeel van het restaurant en is er een gemoedelijke sfeer. De rijkbelegde pizza’s zijn ook beschikbaar in het klein als lunchportie.
Prijs pizza margherita: € 10.25

BEKIJK OOK:
Italiaanse week bij restaurant De Colonel in Zeist

Bella Lavita Zeist

Bij Bella Lavita aan de Voorheuvel in Zeist kun je terecht voor heel veel verschillende vers belegde pizza’s. Je kunt aanschuiven in het restaurant of online en bestelling plaatsen.

Prijs pizza margherita: € 10.00
Sapori Zeist

Wanneer je trek hebt in de Italiaanse keuken kun je ook een bestelling doen bij Sapori Zeist. Met een ruim aanbod aan pizza’s, pasta en insalate gerechten kun je je hart ophalen. Wist je trouwens dat de vader van de oprichter de bedenker was van ‘Broodje Mario‘ in Utrecht?

Prijs pizza margherita: € 11

Pronto Zeist

Wanneer je lekker thuis wil genieten van een pizza kun je ook een bestelling plaatsen bij Pronto Zeist. Pronto Zeist is de hele week geopend en heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten pizza’s.
Prijs pizza margherita: € 8.50

New York Pizza Zeist

Wie fan is van de pizza’s van New York Pizza kan ook terecht in Zeist, waar een filiaal te vinden is van de restaurantketen. Het kan lonen om acties bij New York Pizza Zeist te checken voor je een bestelling plaatst.

Prijs pizza margherita: € 11,99
Domino’s Pizza Zeist

Naast New York Pizza is er ook een Domino’s te vinden in Zeist. Je kunt hier niet alleen terecht voor pizza, maar ook voor sandwiches en diverse bijgerechten. Je hebt bij Domino’s keuze uit pizza in verschillende groottes.

Prijs pizza margherita: € 5.00

BEKIJK OOK:
Slurpini organiseert Italiaans wijnfestival in Zeist

Verantwoording

In het onderzoek heeft De Zeisterkrant alleen gekeken naar de prijs van een pizza bij afhalen en dus eventuele bezorgkosten niet meegerekend bij de prijs. Hebben wij een restaurant over het hoofd gezien? Tip de redactie.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?