Italiaanse week bij restaurant De Colonel in Zeist

italiaanse week de colonel zeist

Beeld: ter illustratie. © Canva

Gek op de Italiaanse keuken? Dan kan het interessant zijn om volgende week aan te schuiven bij De Colonel in Zeist. Van 19 tot en met 25 september is het Italiaanse week bij het restaurant aan de Slotlaan, met een bijhorende menukaart.

Van Fritura Mista tot Spaghetti Nero en van Tagliata Grana tot Tiramisu. Zomaar een greep uit de verschillende gerechten op de speciale Italiaanse menukaart van De Colonol die De Zeisterkrant vanmorgen binnenkreeg op de redactie.
We worden geholpen door een Italiaanse kok met een bijzondere CV. Zijn naam is Tiziano Capasso“, meldt eigenaar Mark van Oudheusden aan deze krant.

BEKIJK OOK:

Slurpini organiseert Italiaans wijnfestival in Zeist

Capasso (30) is geboren in Latina en startte al met koken vanaf zijn negende jaar. Hij stond onder meer in de keuken van Toqué, een van de beste Canadese restaurants. Eind 2018 kwam de Italiaanse chef naar Nederland.

De laatste dag van de Italiaanse week is extra bijzonder: dan wordt er ook een Italiaans wijnfestival georganiseerd in het Walkartpark. Dit organiseert De Colonel samen met Slurpini.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?