Mountainbike huren in Zeist: hier kun je terecht

mountainbike huren in zeist

Mountainbikes op het rek bij MTB Center Austerlitz ©R.Tigchelaar

In de omgeving van Zeist kun je prachtig mountainbiken. Met de verschillende mountainbikeroutes kun je de Utrechtse Heuvelrug op een hele andere manier ervaren. Kijken we naar de nabije omgeving dan zijn mountainbike routes Zeist en Austerlitz interessant om eens te rijden. Zelf geen mountainbike? Geen zorgen: je kunt namelijk gewoon een mountainbike voor een dag huren!

Waar kun je mountainbikes huren in Zeist?

Bij MTB Center Austerlitz is het mogelijk om snel en eenvoudig een mountainbike te huren in Zeist. Het mountainbikeverhuurbedrijf is gevestigd op twee verschillende locaties: bij Ouwekamp, ons eetcafé in Austerlitz en bij het Beauforthuis aan de Woudenbergseweg.
De laatstgenoemde locatie is gelegen in het hart van de mountainbike routes Zeist en Austerlitz. Dat betekent dat je zo op de mountainbike kunt hoppen en de routes direct kunt starten.

beauforthuis austerlitz
Het Beauforthuis © Zeisterkrant

LEES OOK:
Binnenkort twee verkeersplateaus bij het Beauforthuis in Austerlitz

Inclusief vignet, helm en tips

Om de mountainbikeroutes op de Utrechtse Heuvelrug te mogen betreden, dien je in het bezit te zijn van een mountainbike vignet. Dit vignet krijg je bij het huren van een mountainbike bij MTB Center Austerlitz, dus daar hoef je je geen zorgen meer over te maken.

Ook krijg je een helm en staan de medewerkers te trappelen om tips en advies te geven over de omgeving en de nabijgelegen routes. Wist je bijvoorbeeld dat er ook een speciaal gedeelte van mountainbike route Austerlitz voor kinderen gemaakt is?
LEES OOK:
Mountainbiken in Zeist: dit is mogelijk

Wat kost het huren van een MTB?

Maar, wat kost het dan om zo’n mountainbike voor een dag te huren? Bekijk de kosten voor het huren van een mountainbike in Zeist:

  • Mountainbike: € 32,50 per dag
  • Kindermountainbike: € 27,50 per dag

Dit is dus inclusief een mountainbike vignet ter waarde van € 7,50.

Waarom een mountainbike huren in Zeist?

Laten we nog even kort stil staan bij waarom het interessant is om een mountainbike te huren in plaats van er gelijk eentje aan te schaffen. Een aantal redenen op een rij:
  • Laagdrempelige kennismaking met de mountainbikesport
  • Zeist eens een keer vanuit een andere bril bekijken
  • Altijd een goede en betrouwbare mountainbike
  • Zelf geen onderhoudskosten of reparaties

Dus, waar wacht je nog op? Bekijk snel de mogelijkheden op MTBCenterausterlitz.nl.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?