Kapper in Zeist: hier moet je zijn voor een knipbeurt

kapper in zeist

Het is je wellicht al eens opgevallen dat er in het centrum van Zeist erg veel kapperszaken zijn. En misschien heb je al een vaste kapper of je bent juist op zoek naar een kapper die bij jou past. In dit artikel lees je alles over de kapper in het centrum van Zeist.

AMI kappers Zeist

Net naast de Jumbo op de Korte Steynlaan 2 zit AMI kappers. In deze kapsalon ben je met en zonder afspraak welkom, erg handig als je je knipbeurt wilt combineren met je wekelijkse boodschappen. Voor een knipbeurt betaal je € 25,95. Dit geldt zowel voor vrouwen als mannen. Voor kinderen en studenten geldt een goedkoper tarief.

Hizi Hair kapper Zeist

Tegenover AMI kappers aan de Slotlaan 292 zit Hizi Hair Zeist. Voor een knipbeurt betalen zowel mannen als vrouwen € 30,95 en dat is inclusief wasmassage. Ben je in bezit van Hizi Hair card, dan krijg je 10% korting op je behandeling bij de kapper. Voor kinderen en tieners gelden goedkopere tarieven.
kapper in zeist
Hizi Hair ©Zeisterkrant

Artwork Hair Design

Naast Hizi Hair op Slotlaan 220 zit Artwork Hair Design. Deze kapsalon noemt zich dé vrouwenkapper van Zeist en omgeving. Zo is deze kapsalon onder andere gespecialiseerd in krullend haar. Vrouwen betalen voor een knipbeurt (inclusief wassen) €50,- en vrouwen met lang haar €57,- Mannen niet getreurd, voor €34,50 kunnen jullie ook plaatsnemen voor een knipbeurt. Daarnaast kun je bij Artwork Hair design ook terecht voor het verven van je wenkbrauwen of het laten zetten van wimper- hairextensions.

HairApp Zeist

Aan de Slotlaan 223 vind je HairApp Zeist. Voor een knipbeurt inclusief wassen betaal je bij Hair App €25,– Kom je binnen 6 weken terug? Dan kost je knipbeurt je slechts €20,- Voor kinderen en jongeren geldt een goedkoper tarief. Wil je je haar ook laten verven? Op de website vind je diverse colordeals.

kapper in zeist
HairApp ©Zeisterkrant

Barbershop BahBah

Trotse eigenaar van een baard? Dan kun je plaatsnemen bij Barbershop BahBah. Bij deze barbier kun je terecht voor diverse behandelingen voor je baard. Uiteraard kun je ook je haarcoupe onder handen laten nemen. Een knipbeurt bij de Barbier kost €20,- Verder heeft BahBah ook een all inclusive deal bestaande uit een combinatie van verschillende behandelingen.
LEES OOK:
Pannenkoeken eten in Zeist: hier kun je aanschuiven

Engels Creations

Op de Slotlaan 84 zit Engels Creations. Voor een knipbeurt bij deze Lifstyle Salon betalen vrouwen €84,50 en mannen €61,50. Voor kinderen en studenten geldt een goedkoper tarief. Bij Engels Creations kun je niet alleen terecht voor een knipbeurt, maar ook voor schoonheidsbehandelingen en massages. Er wordt bij deze salon uitsluitend gewerkt met vegan en natuurlijke producten.

kapper in zeist

Haar en Hoogheid

Op de slotlaan 178 is Haar en Hoogheid gevestigd. Bij deze familiekapper, zoals ze zichzelf noemen, betalen vrouwen voor knippen inclusief wassen €31,50. Mannen betalen met €27,50 wat minder. Voor kinderen en jongeren geld een goedkoper tarief. Bij Haar en Hoogheid kun je ook zonder afspraak terecht voor een knipbeurt.

Cosmo Hairstyling

Op de Voorheuvel 57 vind je Cosmo Hairstyling. Wat je betaalt voor een knipbeurt bij Cosmo is afhankelijk van je haarlengte. Vrouwen betalen het knippen van kort, middel of lang haar respectievelijk €48,50, €53,50 en €58,50. Bij mannen is dit niet het geval, mannen betalen €37,00 voor een knipbeurt. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een lager tarief.
kapper in zeist
Cosmo Hairstyling ©Zeisterkrant

Haardesign de Arcade

Bij de Arcade aan de slotlaan 104-108 zit Haardesign de Arcade. Vrouwen betalen bij Haardesign €61,00 voor een knipbeurt, mannen en kinderen €41,90. Vergeleken met de andere kappers in Zeist is Haardesign de Arcade aardig aan de prijs. Je kunt echter wel wat verwachten van je knipbeurt, aangezien de eigenaresse meermaals genomineerd is voor een Coiffure Award.

Staat jouw favoriete kapper in Zeist niet in het overzicht? Tip de reactie of reageer onder het artikel!

 

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?