Pannenkoeken eten in Zeist: hier kun je aanschuiven

pannenkoeken zeist

Beeld: ter illustratie. © Canva

Heb je trek in een pannenkoek en ben je in de omgeving van Zeist? Dan zijn er een aantal pannenkoekenrestaurants waar je aan kunt schuiven. In dit artikel zet De Zeisterkrant alles op een rij voor een pannenkoeken in Zeist.

Een goed belegde pannenkoek met ham en champignons? Of toch liever een ouderwetse pannenkoek met stroop of poedersuiker? In Zeist zijn er tal van locaties waar je een pannenkoek kunt kopen. Bekijk hieronder de verschillende locaties met bijhorende prijzen.
Restaurant Het Jagershuys Zeist

Bij restaurant Het Jagershuys – ook wel bekend als Pannenkoekenrestaurant Jagershuys – kun je zelf pannenkoeken samenstellen. De pannenkoeken hebben een doorsnede van zo’n 30 centimeter. Voor een basis pannenkoek ben je € 7,50 kwijt.

Je kunt bij het restaurant kiezen uit verschillende toppings, waarbij de prijs per ingrediënt afhankelijk is van het soort topping. Ook zijn er speciale pannenkoeken, waaronder een New Yorker, die belegd is met angus burgertjes. Ook mensen met een allergie voor gluten of lactose kunnen terecht bij Het Jagershuys in Zeist.

Pannenkoekenhuis Princenhof

Schuin tegenover het trein- en busstation Driebergen-Zeist is pannenkoekenhuis Princenhof gevestigd. Het pannenkoekenrestaurant heeft een groot aanbod aan verschillende soorten pannenkoeken met divers beleg. Voor een basis pannenkoek betaal je € 6,20.
De pannenkoeken kunnen belegd worden met diverse ingrediënten. Ook zijn er pannenkoek specialiteiten, waaronder een Franse pannenkoek met spek, brie, pijnboompitten en honing. Ook hier zijn pannenkoeken gluten- en lactosevrij te bestellen.

Blik & Burgers

Bij speeltuin Blik & Burgers kunnen kinderen genieten van een ‘Home Made Bram’s Pannenkoek’. De pannenkoek wordt apart geserveerd met stroop, poedersuiker en een verrassing. Voor een pannenkoek betaal je € 8,00 per stuk.

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Vlakbij Zeist, in Woudenberg, is Pannenkoekenhuis Bergzicht gevestigd. Het pannenkoekenrestaurant is ook wel bekend als “Aart Jansen”. Bij Bergzicht kun je terecht voor een breed scala aan pannenkoeken. Voor een pannenkoek naturel betaal je € 8,00.
Ook bij dit pannenkoekenhuis kun je zelf pannenkoeken samenstellen. Per ingrediënt betaal je een euro extra. Je hebt hier onder meer keuze uit appel, rozijn, gember en spek. Er zijn ook speciale pannenkoeken, waaronder een Mexicaanse variant met onder meer cajun kip, cheddar en paprika.

Mist er een pannenkoekenhuis in Zeist? Laat het ons weten, zodat wij het overzicht kunnen aanvullen.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?