IJssalon in Zeist? Hier moet je zijn!

IJssalon in Zeist? Hier kun je terecht

Beeld: Ter illustratie © canva

Er gaat niks boven een lekker ijsje op een zomerse dag. En zelfs al valt het weer een beetje tegen, een echte ijs-fan laten zich niet uit het veld slaan door een beetje kou. De Zeisterkrant zetten alle ijssalons in Zeist op een rij.

Fressini

Fressini is de ijssalon van Peter en Susan Brouwers en is gevestigd op de Steynlaan. Al sinds 1993 zijn zij pioniers in de ijsbrache en hebben ze een ruim assortiment aan roomijs, sorbet en zelfs suikervrij ijs. Ook op de Slotlaan kun je genieten van Fressini. Hier kun je terecht voor softijs of een Amerikaanse milkshake.
Venezia

Voor een echte gelato moet je zijn bij Venezia op de Hogeweg 1. Venezia in Utrecht was in 1928 zelfs de allereerste echte italiaanse ijssalon in Nederland! Met een ruim assortiment aan smaken en een wekelijkse wisselsmaak proef je bijna 100 jaar aan ervaring.

Venezia Zeist ©Zeisterkrant

Van Tessel ijs en chocolade

Bij Bas van Tessel kun je niet alleen terecht voor ijs maar ook voor heerlijke chocolade. De jonge chocolatier opende zo’n drie jaar geleden een eigen ijs- en chocoladezaak op de Antonlaan 187-2. Met een breed assortiment aan bijzondere ijsmaken, bonbons en zelfs brood, is van Tessel ijs en chocolade net even anders.

LEES OOK:
Sushi in Zeist: alle (afhaal)restaurants op een rij

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?