Sushi in Zeist: alle (afhaal)restaurants op een rij

sushi zeist

Beeld: Ter illustratie. © Canva

Trek in Sashimi of California-maki? Dan kun je in Zeist terecht bij verschillende sushi restaurants. De Zeisterkrant deed onderzoek naar alle (afhaal)restaurants in Zeist die sushi aanbieden. In dit achtergrondartikel zetten we ze allemaal op een rij.

Yomiko

Op de hoek bij de Slotlaan in Zeist is Yomiko gevestigd. Het restaurant biedt naar eigen zeggen “de beste sushi in Zeist” aan. De menukaart is gevuld met verschillende lekkernijen, waaronder maki, nigiri, temaki, sashimi en hosomaki. In het restaurant wordt Japans bier of saké geschonken.
SushiPoint Zeist

Voor verse en lekkere sushi kun je ook terecht bij SushiPoint in Zeist. Het restaurant, gevestigd aan de Steynlaan in Zeist, heeft een uitgebreide menukaart met verschillende menu’s. Van een Luxury Menu met 44 stuks voor meerdere personen tot een Real Crisp Menu voor één persoon.

ICHI

Midden in het centrum van Zeist is ICHI te vinden. Het restaurant met een Aziatische keuken biedt verschillende soorten sushi aan: van Sake Nigiri tot avocado maki. Bij ICHI kun je ook genieten van een ‘All you can eat’ menu.

Lin Fa

Chinees Indisch restaurant Lin Fa in Zeist, op de hoek bij de busbaan op de Slotlaan, kun je ook terecht voor verse sushi. Het populaire restaurant heeft heel veel verschillende soorten sushi op haar menukaart staan.
LEES OOK:
Chinees-Indisch restaurant Lin Fa Zeist gaat verhuizen

I Love Sushi Zeist

Aan de Voorheuvel 6 in Zeist is I Love Sushi Zeist te vinden. Het filiaal van de landelijke sushiketen heeft een groot scala aan diverse sushi. Er zijn diverse boxen beschikbaar, waaronder een speciale Suprise Box voor studenten.

Yammi Yaki

Bij Yammi Yaki in Zeist kun je ook terecht als je thuis wil genieten van sushi. De menukaart is gevuld met heel veel soorten sushi: van een Tempura Ebi Roll tot Sashimi Sake. Naast sushi kun je bij Yammi Yaki ook terecht voor andere Aziatische lekkernijen.

Sushi San

De ondertitel House of Sushi zegt genoeg: bij Sushi San kun je terecht voor een breed aanbod aan sushi. Je kunt ervoor kiezen om lekker in het restaurant aan te schuiven óf om sushi af te halen. Sushi San is gevestigd op de Panweg 118 in Zeist.
Fusion Restaurant Mido

Niet alleen genieten van sushi maar ook van klassieke Westerse gerechten? Dan kun je aanschuiven bij Restaurant Mido. Het restaurant – gevestigd op Het Rond 5 in Zeist – kun je de gerechten los bestellen of kiezen voor een onbeperkt gangen diner.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?