Smullen: 10x burgers eten in Zeist

burger zeist

Beeld: ter illustratie. © Canva

In Zeist zijn er tal van locaties waar je je tanden in een burger kan zetten. De Zeisterkrant zocht uit waar je in Zeist aan kunt schuiven voor een hamburger. In dit artikel lichten we dé hotspots voor een burger in Zeist uit.

De Colonel: ‘De Colonel burger’

“De lekkerste burger van Zeist”, aldus het De Colonel zelf. De Colonel Burger is voorzien van een flinke paddy, een krokant uiennestje, tomaat, baconjam en kerriemayonaise. De burger wordt geserveerd met friet en kost € 18,-.
colonel burger
De Colonel Burger wordt geservereerd met verse fieten. © De Zeisterkrant

Blik en Burgers: ‘It’s a Classic’

Natuurlijk kun je ook bij Blik en Burgers terecht voor een hamburger. De ‘It’s a Classic’ is een hamburger van 100% rundvlees met cheddar, spek, augurk, sla, uit en truffelmayonaise. De burger kost € 14,50.

Lokaal Victoria: ‘Big Vic’

Bij Lokaal Victoria kun je de Big Vic bestellen. Dit is een hamburger van Black Angus vlees met spek, brie, rode uiencompote en rucola. Ook deze burger wordt geserveerd met verse frieten. De prijs voor de Big Vic is € 18,-.

Seyster Friteshuys: ‘Hamburger met verse frites’

Voor een burger in Zeist kun je ook aanschuiven bij ’t Seyster Friteshuys; bij het restaurantgedeelte – ’t Seyster Eethuys – kun je de Hamburger met verse friet bestellen. De hamburger is van 100% rundvlees en voorzien van sla, tomaat, augurk en ui. De hamburger kost € 14,50.
Je kunt de hamburger naar wens verrijken met extra toppings, waaronder cheddar of gebakken bacon. Per topping betaal je € 0,50 extra.

LEES OOK:
IJssalon in Zeist? Hier moet je zijn!

Bistro Jan: ‘Bistroburger’

Bij Bistro Jan bij vakantiepark De Krakeling in Zeist kun je ook goed vertoeven als je trek hebt in een hamburger. De zogeheten Bistroburger is gemaakt van 100% rundvlees en is belegd met tomaat, sla, augurk, sla en barbecuesaus. De burger wordt geserveerd op een brioche broodje met friet. Je betaalt voor deze burger € 16.

bistro jan burger
De Bistroburger bij Bistro Jan in Zeist. © De Zeisterkrant

Blink Eten & Drinken: ‘Huisgemaakte burger 100% rundvlees’

Bij Blink Eten & Drinken staat er ook een huisgemaakte burger op de kaart. Ook deze is van 100% rundvlees. De Huisgemaakte burger is voorzien van oude kaas, bacon, tomaat, ui en augurk. De hamburger heeft een prijskaartje van € 17,50. Bij Blink worden de gerechten geserveerd met passend garnituur.
Restaurant Bell’s: ‘Bell’s Burger’

Restaurant Bell ’s op de hoek bij de Slotlaan in Zeist biedt ook een burger aan: de Bell’s burger. Deze hamburger is voorzien van aceto uien, bacon, cheddar en augurk. De sausjes die gebruikt worden zijn barbecue saus en tuffel mayonaise. De burger kost € 18,60.

WOODZ by Jagershuys: ‘Woodzbuger’

Bij WOODZ aan de Jagersingel hebben ze de Woodzburger. Deze hamburger is voorzien van een Angus beefburger, oude kaas, kropsla, crispy bacon, tomaat, crispy bacon, barbecuesaus en mayonaise. De Woodzburger kost € 18,50.

Figi: ‘Figi Burger’

Bij Theater Figi kun je ook genieten van een hapje in het restaurant. Op de kaart ontdek je de Figi Burger. Deze burger op een brioche broodje is voorzien van tomatensalsa, cheddar, ui en spek. De burger wordt geserveerd met friet en kost maar liefst € 22,-.
Bella La Vita: ‘The Bacon Boss’

Bella La Vita aan de Voorheuvel heeft ook een burger op haar menukaart staan: The Bacon Boss. Het is een Black Angus burger van 200 gram, belegd met gekarameliseerde ui, sla, cheddar, bacon, tomatenchutney en truffelmayonaise. Voor deze burger ben je € 16 kwijt.

Zelf een lekkere burger in Zeist gegeten en staat de locatie nog niet in bovenstaande lijst? Tip de redactie!

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?