zeist de open slotstad

Flexwerkplek in Zeist? Hier kun je aan de slag!

30ml zeist

Ook bij 30ML kun je prima werken. © Via mediapartner Ontdek Zeist

In Zeist zijn er verschillende locaties waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een flexwerkplek. Zo zijn er gebouwen waar diverse ondernemers gezamenlijk onder één dak werken aan hun eigen bedrijf, maar ook locaties die je in zijn geheel kunt afhuren.

Wat is belangrijk bij een flexibele werkplek?

Laten we eerst op een rij zetten wat belangrijk is bij de keuze voor een flexwerkplek. Allereerst is het belangrijk dat je geconcentreerd moet kunnen werken. Zo is een eigen bureau met systeemwand voor velen een vereiste, zodat je niet afgeleid wordt.




Ook is het belangrijk dat de werkplek bij jou in de buurt te vinden is: niet alleen fijn op het gebied van de reisafstand, maar ook omdat je wellicht in contact kunt komen met andere ondernemers in de buurt!

Ten slotte moet er geen sprake zijn van een vast contract of hoge kosten: je bent niet voor niets op zoek naar een ‘flexibele’ werkplek. Kijk dus of er een optie is om de werkplek voor één dag te kunnen huren.

Dat gezegd hebbende: laten we kijken naar die opties voor een flexwerkplek in Zeist.




Lab Lou: “Creatieve broedplaats”

Wanneer je op zoek bent naar een flexwerkplek, maar ook het gevoel van collega’s wil ervaren, kun je terecht bij Lab Lou. Bij deze ‘creatieve broedplaats’, zoals initiatiefnemer Stadslab Zeist het zelf noemt, werken veel lokale ondernemers dagelijks voor hun bedrijf.

Het gebouw is te vinden aan de rand van Zeist bij De Bilt. Je kunt er dagelijks een flexibele werkplek huren of een werkkamer die je af kunt sluiten.

Flex@Work Zeist

Liever een stillere werkplek? Dan kun je ook terecht bij Flex@Work bij winkelcentrum Vollenhove in Zeist. Dit kantorencentrum is voorzien van zogeheten cublicles; bureaus met een systeemwand op maat, zodat je gefocust aan het werk kunt.




Ook biedt Flex@Work de mogelijkheid om een afgesloten ruimte af te huren of zelfs een vergaderruimte.

Tip: overweeg een horecagelegenheid

Liever wat meer reuring om je heen tijdens het werk? Dan zijn er in Zeist ook tal van horecagelegenheden waar je je laptop open kunt klappen. Een goed voorbeeld is 30ML Zeist aan het Emmaplein; er is sprake van goede WiFi en niet heel onbelangrijk, goede koffie!

En is het lekker weer? Dan kun je natuurlijk ook bij De Colonel, die onlangs heropend werd, midden in het centrum van Zeist gaan zitten.




Heb jij een favoriete werkplek waar jij zo nu en dan aan de slag gaat? Tip de redactie!

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?




zeist de open slotstad