Zeister horeca pakt uit met speciale gerechten tijdens Smartlappenfestival

zeister smartlappenfestival eten

Beeld: Ter illustratie. © Canva

Aanstaande zaterdag vindt het eerste Zeister Smartlappenfestival plaats in het centrum van Zeist. Naast verschillende live optredens komen diverse locaties nu ook met speciale smartlappengerechten. Van een smartlappen-burger bij Pandarve tot smartlappen-schnitzels bij Café Sherlock.

Tijdens het Zeister Smartlappenfestival vinden er verschillende live optredens plaats bij diverse horecagelegenheden in Zeist. Daar kan een bijhorend smartlappengerecht natuurlijk niet ontbreken. “Het Zeister Smartlappenfestival is eigenlijk een muzikale kroegentocht. En dat moet met een gevulde maag!“, aldus de organisatie.
Zo is er bij Proeflokaal Brewers een speciaal smartlappen-stamppot-buffet en kunnen liefhebbers van humburgers hun hart ophalen bij Pandarve, waar een smartlappen-burger geserveerd wordt. Bij De Schavuit staat er smartlappen-snert van opa Gerrit op het menu en bij het Seyster Eethuys kun je aanschuiven voor een smartlappen-saté.

BEKIJK OOK:
Zeister Smartlappenfestival 2022: programma

Om zeker te zijn van een smartlappen maaltijd raden verschillende locaties aan tijdig te reserveren. Meer informatie is te vinden op de speciale Facebookpagina van het Zeister Smartlappenfestival.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?