Zeist komt met eigen talentenshow: ‘Zeist Got Talent’ bij Poppodium De Peppel

zeist got talent poppodium de peppel

Beeld ter illustratie. © Canva

Niet Holland, maar Zeist Got Talent. Iedereen tussen de 16 en 24 jaar oud mag meedoen aan de talentenshow, die op zaterdag 27 januari 2024 plaats zal vinden in Poppodium De Peppel. De winnaar? Die loopt met een bedrag van 250 euro de deur uit.

Zeist barst van het jonge talent. Of het nou om muziek, dans, theater, comedy of acrobatiek gaat, er is iemand op zijn zolderkamer mee bezig. Tijdens Zeist Got Talent komt het allemaal langs tijdens een epische talentenjacht“, meldt Poppodium De Peppel bij de aankondiging van de talentenshow.
Het evenement wordt georganiseerd door Gen Zeist, een club jongeren uit Zeist die ’toffe dingen’ wil doen voor jongeren uit Zeist en wordt mede geproduceerd door Stadslab Zeist en Poppodium De Peppel.

ZIE OOK:
Winterfair op vrijdag 15 december bij het Seyster College

Gegadigden dienen zich voor 14 januari 2024 aan te melden door een bericht te sturen via het Instagram-account van Gen Zeist. Zeist Got Talent vindt plaats op zaterdag 27 januari 2024 om 21.00 uur in Poppodium De Peppel aan de Montaubanstraat 106 in Zeist. Tickets kosten 5 euro per persoon.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?