Zaterdag 25 mei Zero Waste Tour in Zeist

simon levelt zeist

Simon Levelt aan de Slotlaan, één van de locaties in Zeist die aanmoedigt om eigen verpakkingen mee te nemen. © OntdekZeist.nl

Wil je weten hoe je met zo min mogelijk wegwerpverpakkingsmateriaal boodschappen kunt doen? Dan kan het slim zijn om 25 mei deel te nemen aan de Zero Waste Tour. De tour vindt plaats van 10.00 tot 11.00 uur. Tickets zijn online te koop en kosten 5 euro per stuk.

Wil je anderen ontmoeten die ook graag minder plastic gebruiken? Ga dan met ons mee op pad!“, meldt Zero Waste Tour. Gidsen Marian, Sandra en Tryntsje hebben een hebben een tour langs diverse Zero Waste locaties in Zeist samengesteld.
Ze delen graag met jou bij welke adressen je terecht kan met je eigen verpakkingen en waar je plasticvrije producten kunt kopen. Samen bezoeken jullie deze favoriete lokale adressen. Zo krijg je als deelnemer de fijnste tips en is afvalvermindering helemaal niet zo moeilijk meer!“.

ZIE OOK:
Gemeente Zeist deelt weer gratis houtsnippers uit op zaterdag 25 mei

Er wordt aangeraden om goede schoenen aan te doen en een paraplu en regenkleding mee te nemen bij nat weer. Natuurlijk wordt er ook geadviseerd om een eigen boodschappentas mee te nemen, evenals herbruikbare potjes, bakjes of zakjes voor aankopen onderweg.

Om mee te lopen dien je in het bezit te zijn van een ticket. Deze kost 5 euro per stuk en kan hier online aangeschaft worden.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?