Wandelen en wijnen tijdens WijnSpijs Wandeling in Zeist

WijnSpijs Wandeling Zeist

Beeld: ter illustratie © canva

Op zondag 18 september vindt de WijnSpijs wandeling plaats in Zeist. Tijdens deze wandeling wandel je langs zes goede restaurants in Zeist waar je kunt genieten van een glas wijn en een gerecht.

De Wijnspijs wandeling begint zondagmiddag om 12:00 en is afgelopen om 17:00. Later beginnen is mogelijk, maar houd er rekening mee dat je voor 17:00 bij het laatste restaurant bent.Tijdens de wandeling wandel je van restaurant naar restaurant. De restaurants waar het om gaat zijn: First, Bij Lex, Bell ‘s, Taste Zeit, Grandcafe Figi en De Colonel. Tijdens je bezoek krijg je een lekker glas wijn met daarbij een passend gerecht.
LEES OOK:
Slurpini organiseert Italiaans wijnfestival in Zeist

Via de WijnSpijs app vind je de exacte route, dus ook als niet bekend bent in Zeist is het vinden van de restaurants geen probleem. Je kunt je bezoek aan Zeist uiteraard ook verlengen door voor of na de wandeling een bezoekje te brengen aan Slot Zeist. Of geniet van de mooie groene omgeving die Zeist te bieden heeft!

Meer informatie over WijnSpijs Zeist vind je op de website van WijnSpijs. Let op! De ticketverkoop sluit vrijdagavond 17 september om 22:00

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?