Wijn-Truffeldiner bij Restaurant First in Zeist

Wijn-Truffeldinner bij Restaurant First in Zeist

Beeld: ter illustratie © canva

Op donderdag 17 november organiseert Restaurant First in Zeist het jaarlijkse wijn en truffeldiner, een 4-gangendiner bestaande uit truffelgerechten met bijpassende wijnen.

Het is niet de eerste keer dat restaurant First een truffeldiner organiseert. “Sinds de eerste editie is het jaarlijks terugkerende truffeldiner elke jaar weer een succes“, vertelt het restaurant enthousiast. Dit jaar wordt het diner georganiseerd in samenwerking met het Italiaanse wijnhuis Fontanafredda, een wijnproducent van onder andere de Italiaanse klassieke Barolo wijn.
LEES OOK:

Vanaf vrijdagavond weer sfeerverlichting in het centrum Zeist

De wijnen van het Italiaanse wijnhuis komen direct uit de heuvels van de Langhe in Piemonte en worden al sinds 1858 op traditionele manier bereidt waarbij gebruikt wordt gemaakt van houten fusten en barriques. “De elegante wijnen van het Fontanafredda hebben een subtiel houtkarakter en passen goed bij de verfijne truffelgerechten”, meldt Restaurant First.

Voor het 4-gangendiner betaal je €150 per persoon en bestaat uit een aperitief, begeleidende wijnen, tafelwater en koffie met friandises. Reserveren doe je door contact op te nemen met Restaurant First.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?