Website Gemeente Zeist in beeld door de jaren heen

gemeente zeist.nl

© Inzet Internet Archive/ illustratie De Zeisterkrant

De website van de gemeente Zeist is de door jaren heen flink gewijzigd. De eerste archiefbeelden bij Internet Archive dateren uit 1999, waarna de website nog zo’n vier keer flink onder handen genomen wordt. Bekijk de verschillende beelden van Zeist.nl door de jaren heen.

De eerste archiefbeelden van domeinnaam Zeist.nl dateren uit 1999. De website heeft een lege voorpagina: er zijn enkel wat linkjes te zien, onder meer naar destijds actuele informatiepagina’s.
zeist.nl 1999
De website rondom 1999. © Internet Archive/Zeist.nl

De volgende archiefbeelden waar de website goed zichtbaar op is zijn pas zichtbaar in 2007, waar de website er al een stuk frisser uit ziet. Er is sprake van een mintgroene en een donkerblauwe kleurcombinatie. De website heeft in die tijd wat weg van een startpagina.

2007 zeist.nl
De website rondom 2007. © Internet Archive/Zeist.nl

ZIE OOK:
Officiële bekendmakingen gemeente Zeist binnenkort volledig digitaal

Zo’n vier jaar later, rondom 2011, ondergaat de website Zeist.nl opnieuw een tranformatie. De huisstijl lijkt afscheid te hebben genomen van de donkerblauwe kleur en is voorzien van een fotorijke header aan de bovenzijde.

zeist.nl 2011
De website rondom 2011. © Internet Archive/Zeist.nl

Rondom 2015 is de website opnieuw onderhanden genomen. De website is voorzien van opvallend gekleurde blokken. Je kunt snel navigeren naar het juiste onderwerp met deze blokken, bijvoorbeeld om een afspraak te maken of naar de bekendmakingen.
zeist.nl 2015
De website rondom 2015. © Internet Archive/Zeist.nl

In 2020 is de website te zien, zoals deze vandaag de dag ook te bezoeken is. Er lijkt gekozen te zijn voor wat natuurlijke kleuren, de hoofdafbeelding is schuin afgesneden en er is een blok geplaatst met de actuele openingstijden.

2020 zeist.nl
De huidige website vanaf 2020 © Internet Archive/Zeist.nl
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?