Wai Wurrie bestaat vandaag precies 21 jaar en viert dat met een winactie

wai wurrie zeist

© ZMG

Vandaag, 5 september 2024, bestaat Wai Wurrie precies 21 jaar. Op social media blikt eigenaresse Bianca Weber terug op de afgelopen periode en bedankt zij haar klanten voor de steun en reis die ze samen hebben afgelegd. Om haar verjaardag te vieren komt de kledingwinkel aan de Slotlaan met een winactie.

Op 5 september 2003 startte Bianca Weber haar winkel Wai Wurrie. Met succes: precies 21 jaar jaar blikt de eigenaresse met een mooi bericht op haar social media kanalen terug op de afgelopen periode.




In de afgelopen 21 jaar hebben we veel veranderingen doorgemaakt. Wat ooit begon als een kleine winkel, is uitgegroeid tot een levendige plek vol kleurrijke mode die onze klanten keer op keer weten te verrassen“, aldus Weber. “Elke dag is anders bij ons, of het nu gaat om het inkopen van de nieuwste trends of het adviseren van onze klanten bij hun aankopen“.

Dit jaar nog kwam Wai Wurrie als grote winnaar, zowel landelijk als provinciaal, naar voren in de verkiezing van de Beste Damesmodewinkel 2024 van de Modewinkel Awards. “Een super duper dikke dankjewel voor alle stemmers! Trots dekt nauwelijks de lading“, meldde zij destijds.

ZIE OOK:
Wai Wurrie grote winnaar van de Modewinkel Awards, provinciaal én landelijk

Het mooiste aan Wai Wurrie? Dat zijn volgens Bianca de bijzondere ontmoetingen en gesprekken: “Onze klanten delen met ons hun verhalen—soms uitbundig en vrolijk, soms ingetogen en verdrietig. Deze momenten van verbinding maken ons werk zoveel meer dan alleen het verkopen van mode; het geeft ons winkel een ziel en creëert een warme, gezellige sfeer waarin iedereen zich welkom voelt“.




Om het 21-jarig bestaan te vieren komt Wai Wurrie met een winactie. Iedereen die het bericht, dat hier te vinden is, deelt op social media maakt kans op een cadeaubon van 50 euro, een sjaal en een make-up tasje van Bindi.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?