Vrijwilligersmarkt op zaterdag 16 september in het Walkartpark

vrijwilligersmarkt zeist 2023

© E. Koster

Op zaterdag 16 september wordt de Vrijwilligersmarkt georganiseerd in het Walkartpark en het gemeentehuis. Diverse vrijwilligersorganisaties uit Zeist en omgeving laten tussen 13.00 en 16.00 uur zien hoe zij een verschil maken in de wereld. Inwoners van Zeist en omstreken die iets zouden willen betekenen voor hun omgeving kunnen zich laten inspireren.

Elk jaar wordt de Vrijwilligersmarkt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Zeist. Dit jaar is het anders dan andere jaren: de stands zijn namelijk verdeeld over zowel het gemeentehuis als het Walkartpark. Hierdoor hebben organisaties meer ruimte om zicht te presenteren.
Ook de vertrouwde markt in het gemeentehuis blijft bestaan. De ruimere opzet zorgt ervoor dat bezoekers en organisaties in alle rust met elkaar in gesprek kunnen gaan“, meldt de gemeente Zeist. Er zullen ongeveer 50 verschillende organisaties aanwezig zijn tijdens de Vrijwilligersmarkt. Bezoekers van de markt kunnen in gesprek gaan en vragen stellen. De toegang is gratis.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?