Vishandel Vossole opent tijdelijk afhaalcentrum voor bestellingen tijdens de feestdagen

afhaalcentrum vishandel vossole zeist

© De Zeisterkrant

Vishandel Vossole doet ook dit jaar weer haar uiterste best om bestellingen voor de komende feestdagen zo veilig en vlot mogelijk te overhandigen. Om dit te bewerkstelligen opent de Zeister viswinkel om de hoek, aan de 1e Hogeweg, een tijdelijk afhaalcentrum.

In een bericht op social media en middels een speciale flyer introduceert Vishandel Vossole het tijdelijke afhaalcentrum: “Beste klant, net als vorig jaar doen wij nu weer onze uiterste best om uw bestellingen voor de komende feestdagen zo vlot en veilig mogelijk aan u te overhandigen.”
ZIE OOK:
Nieuwe snacks bij Vossole: krab loempia’s en gyoza met garnalen

Het afhaalcentrum is te vinden naast de Giant Bikeshop en is geopend op zaterdag 23 en 30 december van 8.00 tot 18.00 uur en op zondag 24 en 31 december van 12.00 tot 17.00 uur.

Bestellijst

Er is een speciale bestellijst voor het bestellen van vis- en visspecialiteiten tijdens kerst en oud en nieuw 2023. Deze wordt bij elke aankoop in de winkel aan klanten meegegeven. Bestellingen kunnen afgehaald worden in het speciale afhaalcentrum of thuisbezorgd worden tegen een vergoeding.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?