Vind de echo van Langoed van Vollenhoven en win twee kaartjes voor restaurant De Maaltuin

maaltuin landgoed vollenhoven zeist

© De Maaltuin

Vanaf 15 februari vormt het eeuwenoude en iconische landhuis op het Landgoed Vollenhoven het decor van De Maaltuin: een pop-up restaurant waar je als bezoeker onder het genot van live-muziek kunt genieten van een 5-gangen diner. De Maaltuin komt met een bijzondere actie: vind jij de ‘echo’ op het landgoed, dan maak je kans op twee kaartjes.

Maar, wat is deze echo dan? “Jaren geleden werd Landgoed Vollenhoven overspoeld door schreeuwende mensen. Het verhaal gaat namelijk dat op of rondom het landgoed een echo verstopt is. Als je exact op de juiste plek staat en vooral heel veel geluid maakt, hoor je jezelf luid en duidelijk terug. Maar op welk punt moet je dan precies staan? Speurneuzen kunnen De Maaltuin helpen met zoeken“, aldus het pop-up restaurant.
Degenen die zichzelf vastleggen met de echo en de foto of video delen op social media of mailen naar hallo@demaaltuin.nl maken kans op twee kaartjes. Het restaurant geeft alvast een aanwijzing: “52.100072, 5.204575“.

De Maaltuin op Landgoed Vollenhoven is van 15 februari tot en met 24 maart van 18.00 tot 22.30 uur. Voor een 5-gangen diner inclusief een wijn- of mocktailarrangement betaal je 114,95 euro per persoon. Kaartjes kunnen gekocht worden via de website van De Maaltuin.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?