Uniek: tien Michelin-chefs bundelen krachten in Slot Zeist

michelin chefs slot zeist

Beeld: ter illustratie. Canva

Bij aankomst je auto laten parkeren, genieten van gerechten van sterrenchefs en tot middernacht genieten van lekker likeurtje en een dansje in de ballroom. Het klinkt misschien als een droom, maar het kan werkelijkheid worden. Gewoon in Zeist.

Maar liefst tien bekroonde Michelin-chefs bundelen hun krachten in Slot Zeist. “Een culinair event van deze statuur vraagt natuurlijk om een prachtige locatie. Slot Zeist is gekozen vanwege de bijzondere stijlzalen, de schitterende entree en de centrale ligging“, aldus de organisatie.
Onder leiding van de Chef de Chateau Alex van Schaik verzorgen de sterrenchefs een all-in exclusieve culinair programma, bestaande uit drie voorgerechten, vier hoofdgerechten en drie desserts.

De gerechten? Die haal je zelf op bij de chefs, waarna je na een praatje met de chef plaatsneemt aan Ă©Ă©n van de vele statafels. Er is livemuziek en tijdens de avond worden er bijpassende wijnen bij de gerechten geserveerd.

BEKIJK OOK:
Romantisch dineren bij kaarslicht bij Restaurant First

Per avond zijn er tien van de twaalf deelnemende chefs aanwezig, bestaande uit Paul Kappé, Ronald van Roon, Egon van Hoof, Lars van Galen, Mike Cornelissen, Eric van Bockhove, Wilco Berends, Hans Derks, Jozua Jaring, Erik de Mönnik, Erik Tas en Jonathan Zandbergen.
De avonden vinden plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart van 18.30 tot 00.00 uur in Slot Zeist. De dresscode is feestelijk. Een toegangskaart bedraag 349 euro per persoon. Er geldt een maximum van 350 gasten per avond. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via Sterrenpreuvenement.nl.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?